amplasament

Proiectul nostru debuteaza cu zona Comunei Berceni, deoarece consideram a fi o zona retrasa de agitatia cotidiana, si totodata aproape de Bucuresti si zonele de interes. Comuna Berceni este situata in sudul județului Ilfov, langa București. Este traversata de soseaua judeteana DJ401, care o leaga spre nord de Bucuresti si spre sud de Vidra. Amplasamentul caselor este la 5 km de soseaua de centura si la numai 7 km de metrou (statia Berceni). O zona linistita, unde te poti bucura de viata la curte.

transport public

3 linii de transport maxi-taxi cu o frecventa de 10 minute intre ele, respectiv 418, 419 si transportul Primariei Berceni.

restaurante

In localitate veti gasi restaurante si terase, un club de echitatie si va veti putea bucura de lacurile formate in imprejurimi (Mamina, Balta Cocoic) unde cei interesati pot practica pescuitul sportiv.

gradinita

Comuna Berceni dispune de gradinita de stat dar si de gradinite particulare, cu program normal sau cu program prelungit.

supermarket-uri

Acces rapid la zone comerciale importante:Metro, Auchan, Carrefour, Hornbach, Mall Grand Arena. De asemenea, in localitate exista SuperMarket si magazine alimentare cu program Non-Stop.

scoala

Scoala nr.1 Berceni asigura, atat invatamantul primar (clasele I-IV) cat si cel gimnazial (clasele V-VIII)

servicii medicale

Acces Rapid la Spitalele Principale si Clinici Medicale Private: Spitalul de Urgenta Bagdasar Arseni, Spitalul Sf. Ioan, Spitalul de Copii Budimex (Marie Curie), Hyperclinica Medlife Berceni, Policlinica Sun Plaza (Regina Maria).